Over mij Uitvaartbegeleiding Joke van Nispen

De kiem voor mijn loopbaan als uitvaartbegeleidster werd al jaren geleden gelegd. In mijn eigen familie ervoer ik van dichtbij de impact van overlijden. Het gemis, de verwarring, maar ook de kracht van een mooi en persoonlijk afscheid. Die ervaringen raakten me diep en brachten me tot het besef dat ik hier iets mee wilde doen.

Ik ben ervan overtuigd dat elk afscheid uniek is, net als de persoon die wordt herdacht. Daarom streef ik ernaar om samen met nabestaanden een uitvaart te creëren die past bij de levenswijze en wensen van de overledene. Met oog voor detail, respect en warmte wil ik mensen in deze moeilijke periode bijstaan en hen helpen om op een waardige manier afscheid te nemen.

Mijn missie

Nabestaanden ondersteunen en ontzorgen tijdens het rouwproces, zodat zij zich kunnen focussen op wat voor hen écht belangrijk is: het herdenken van hun dierbare op de wijze die bij hen past.

Joke van Nispen

Mijn kracht

  • Empathisch en betrokken
  • Oog voor detail en creatief in denken
  • Goed in luisteren en communiceren
  • Flexibel en stressbestendig
  • Ervaring met diverse culturen en religies

Mijn motto

"Een afscheid is geen einde, maar een nieuw begin van herinneringen."

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met me op.