Nieuws en Blogs Uitvaartbegeleiding Joke van Nispen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuws op het gebied van overlijden en afscheid nemen?
Lees hier zowel het laatste nieuws als informatieve blogs.

Fijn samenwerken met …

Benieuwd naar de mensen met wie Uitvaartbegeleiding Joke van Nispen samenwerkt? Werp een blik.

Voor het leveren van rouwauto’s, overbrengbus en eventueel hulp bij het verzorgen van de overledene maak ik gebruik van Post Mortem of Rouwservice Nederland

Voor kisten en baarplanken kan ik o.a. terecht bij: van Wijk uitvaartkisten en Beerenberg. Zij hebben mijn folder ontworpen, die zeer goed geslaagd is.

Fair Coffins: Zij hebben gezorgd dat ik een opbaarplank thuis heb, die ik kan gebruiken als iemand wel al opgebaard wil zijn, maar de mensen nog geen keuze hebben gemaakt voor kist/opbaarplank.

Heeft u iets gezien bij een andere leverancier? Geen probleem, want omdat ik niet gebonden ben aan een leverancier kan ik ook daar bestellen. Vaak werk ik samen met:

Heeft u een bloemist waar u graag mee samen werkt dan kan daar ook contact mee worden opgenomen. Deze bloemisten zijn gevestigd in West Zeeuws Vlaanderen, maar ook verder in Zeeuws Vlaanderen en de rest van het land weet ik de bloemisten te vinden.
Voor bloemen en kransen of andere creaties klop ik onder andere aan bij; Heeft u een accommodatie waar u graag komt of altijd bent geweest? U wilt daar de uitvaartdienst houden? Dan ga ik of uw nabestaande in gesprek met desbetreffende accommodatie om te zien wat de mogelijkheden zijn.
Verschillende mensen, verschillende wensen, ook wat betreft de accommodatie.
Hieronder zomaar wat voorbeelden: Wilt u gedragen worden, maar niet door familie/vrienden?
Dan kan ik terecht bij onder andere;

Een herinnering maken door middel van bijvoorbeeld foto’s of video?

Verzekerd zijn bij een maatschappij en dan toch je eigen uitvaartbegeleider uitkiezen, kan dat?

De vraag die ik vaak krijg is als er een uitvaartverzekering is afgesloten bij een grote uitvaartverzekering of men dan door een andere uitvaartbegeleider de uitvaart kan laten regelen…

Dat kan zeker en ik leg graag uit hoe dat dan in zijn werk gaat.
U heeft een keuzevrijheid, altijd. Uitvaartverzekeringsmaatschappijen kunnen druk op u uitoefenen om toch de uitvaart door een uitvaartorganisatie uit te laten voeren. In uw emotie zal u denken dat het niet anders kan maar niks is minder waar. U bent geheel vrij in uw keuze!

Kiest u voor mij dan neem ik netjes contact op met uw verzekeraar.
Ik verrekenen de kosten dan rechtstreeks met uw verzekeraar. De verzekeraar zal het gehele bedrag of een percentage van de waarde van de polis uitkeren.

Het maakt niet uit of u een kapitaalverzekering ( u krijgt geld uitgekeerd) heeft of een natura verzekering( is een dienstenverzekering). U bent altijd degene die bepaalt wie de uitvaart gaat doen.

Graag kijk ik samen met u naar uw huidige verzekering zodat u weet waar u aan toe bent.
Waar ik ook altijd op let en heel belangrijk vind, is dat er keuzevrijheid is voor leveranciers. Ik heb geen contracten, dus ik heb geen voorkeuren waar u voor kiest, ook hierbij alles kan en mag. Ik adviseer maar u bepaalt!

We maken er samen een persoonlijk afscheid van!