Verzekerd zijn bij een maatschappij en dan toch je eigen uitvaartbegeleider uitkiezen, kan dat?

De vraag die ik vaak krijg is als er een uitvaartverzekering is afgesloten bij een grote uitvaartverzekering of men dan door een andere uitvaartbegeleider de uitvaart kan laten regelen…

Dat kan zeker en ik leg graag uit hoe dat dan in zijn werk gaat.
U heeft een keuzevrijheid, altijd. Uitvaartverzekeringsmaatschappijen kunnen druk op u uitoefenen om toch de uitvaart door een uitvaartorganisatie uit te laten voeren. In uw emotie zal u denken dat het niet anders kan maar niks is minder waar. U bent geheel vrij in uw keuze!

Kiest u voor mij dan neem ik netjes contact op met uw verzekeraar.
Ik verrekenen de kosten dan rechtstreeks met uw verzekeraar. De verzekeraar zal het gehele bedrag of een percentage van de waarde van de polis uitkeren.

Het maakt niet uit of u een kapitaalverzekering ( u krijgt geld uitgekeerd) heeft of een natura verzekering( is een dienstenverzekering). U bent altijd degene die bepaalt wie de uitvaart gaat doen.

Graag kijk ik samen met u naar uw huidige verzekering zodat u weet waar u aan toe bent.
Waar ik ook altijd op let en heel belangrijk vind, is dat er keuzevrijheid is voor leveranciers. Ik heb geen contracten, dus ik heb geen voorkeuren waar u voor kiest, ook hierbij alles kan en mag. Ik adviseer maar u bepaalt!

We maken er samen een persoonlijk afscheid van!